MacKeeper™: recensies,
vermeldingen en awards

Lees de MacKeeper™-recensies van gebruikers over de hele wereld en bekijk de awards en vermeldingen van MacKeeper™ op enkele bekende mediakanalen.

Awards Recensies en vermeldingen

Awards voor MacKeeper™

    MacKeeper in de media

  • Komt u dit bekend voor, dat hebt u de robot hierboven waarschijnlijk ook weleens gezien. Het is de mascotte van MacKeeper™, wat daadwerkelijk een legitiem product is, als we de positieve recensies van MacWorld en Dave Hamilton van The Mac Observer mogen geloven.

    Het volledige artikel in het Engels lezen
  • De Braziliaanse politie kon met beveiligingssoftware, MacKeeper™ genaamd, de crimineel opsporen en het gestolen goed teruggeven. Het gebeurde allemaal op 24 juni 2013. De 21-jarige Luiz Fernando Garcia de Oliveira drong een huis binnen en nam twee MacBooks, wat geld en enkele persoonlijke eigendommen mee.

    Het volledige artikel in het Engels lezen
  • MacKeeper™ is een bekroond alles-in-een systeemhulpprogramma voor de hele levensduur van uw apparaat. Het programma bevat 16 krachtige onderhoudsfuncties die uw Mac volledig optimaliseren, beveiligen, beheren en opschonen.

    Het volledige artikel in het Engels lezen
  • MacKeeper™ is veel meer dan alleen een versleutelingsprogramma voor uw Mac. Het is een bundel krachtige systeemhulpprogramma's met allerlei verschillende functies, van virusbescherming tot gegevensopschoning, bestandsherstel, gegevensback-up en uiteraard bestandsversleuteling.

    Het volledige artikel in het Engels lezen
  • MacKeeper™ is een softwarebundel van Kromtech, een bedrijf dat niet alleen claimt dat het uw computer sneller kan maken en waardeloze bestanden kan verwijderen, maar dat ook persoonlijk contact biedt voor al uw behoeften op het gebied van uw Mac. Zit dat echt allemaal in MacKeeper? Lees onze recensie van MacKeeper™.

    Het volledige artikel in het Engels lezen
  • MacKeeper™ is een van de meest geadverteerde Mac-producten op internet, dus u hebt er vast weleens van gehoord. De marketing haalt het vertrouwen in het product in feite onderuit, wat erg jammer is omdat het verschillende goede functies bevat en een aantrekkelijke en eenvoudige interface heeft. Er zijn ook een paar minder goede punten, die komen zo meteen aan bod.

    Het volledige artikel in het Engels lezen
  • MacKeeper™ is het alles-in-een programma dat al deze aspecten beheerd via een elegante en overzichtelijke interface.

    Het volledige artikel in het Engels lezen

    Onderzoekscentrum voor beveiliging in het nieuws

  • "Toen ik een van de databases van MacKeeper had gevonden, namen ze meteen contact met me op om te vragen of ik voor hen wilde komen werken om hun tips over datalekken te geven. Dat was een gave reactie." De blogpost van Chris Vickery werd op de website van MacKeeper gepubliceerd.

    Het volledige artikel in het Engels lezen
  • "App voor ouderlijk toezicht lekt teksten en foto's van mobiele telefoons van kinderen. Volgens Chris Vickery, onderzoeker bij MacKeeper, had de app een lek dat toegang bood tot een grote database met wel 6,8 miljoen persoonlijke tekstberichten, 1,8 miljoen afbeeldingen (veel van kinderen) en 1700 gedetailleerde profielen van kinderen die waren samengesteld op basis van gegevens van Android- en iPhone-apparaten."

    Het volledige artikel in het Engels lezen
  • "Vickery beschreef de risico's met de onbeschermde printers en noemde ze een makkelijk doelwit in een e-mail die hij naar Salted Hash stuurde. Een snelle zoekopdracht op Shodan om zijn bevindingen te controleren, leverde duizenden resultaten op."

    Het volledige artikel in het Engels lezen
  • “Vickery krijgt de leiding over het analyse- en beveiligingscentrum, dat regelmatig de veiligheid van de software controleert en de beste werkwijzen vaststelt om de veiligheid van de gebruikers te garanderen."

    Het volledige artikel in het Engels lezen
  • "De onbeveiligde gegevens werden vorige week ontdekt door Chris Vickery, een IT’er uit Austin (in de Amerikaanse staat Texas) die er wat bijverdient als beveiligingsonderzoeker voor MacKeeper, de maker van beveiligingssoftware voor Macs."

    Het volledige artikel in het Engels lezen
  • "De les die we hieruit kunnen trekken, is dat je als ouder voorzichtig moet zijn met services waarmee je het internetgedrag van kinderen in de gaten kunt houden. Deze services verzamelen een verontrustende hoeveelheid gegevens over uw kind. En als er een lek is, kunnen al die gegevens in handen van onnoemlijk veel mensen terechtkomen," aldus Vickery.

    Het volledige artikel in het Engels lezen
  • "In een blogpost op de website van MacKeeper zegt Vickery dat de oorzaak van het lek een databasefout was. De database was openbaar toegankelijk en de gegevens werden niet beschermd door enige vorm van verificatie of een wachtwoord."

    Het volledige artikel in het Engels lezen
Shopper Award

Elke dag ontvangen we feedback van onze klanten en het doet ons veel genoegen deze recensies nu met het grote publiek te delen.

We hechten veel waarde aan de mening van onze klanten en we ontvangen graag feedback die is gebaseerd op de eigen ervaring van gebruikers.

We hebben alle beoordelingen die zijn ingediend via de ShopperApproved-enquête samengevoegd.

Alle recensies die via de klanttevredenheidsenquête binnenkomen, worden geverifieerd en beheerd door Trust Guard.

Het evaluatieproces geeft ons de kans onze service te verbeteren en de klanttevredenheid te verhogen.

Ik heb altijd positieve ervaringen met MacKeeper gehad en ik raad u zeker aan hun beveiligingsprogramma te kopen om uw Mac te beschermen.
pat 10 maart 2016
Ik gebruik MacKeeper nu op mijn MacBook Pro en op mijn Mac. Het zou leuk zijn als ze gebruikers met meerdere computers korting zouden geven.
jabotrain, FL - Verenigde Staten 7 maart 2016
Ik kon gewoon doorwerken terwijl de technicus op de achtergrond een probleempje met de prestaties van mijn computer oploste.
Martyn, NSW - Australië 4 maart 2016
Ik vind het een goed programma, maar ik weet nog niet precies hoe ik het moet gebruiken.
Pedro Rojas G, Distrito Federal - Mexico 4 maart 2016
Over het geheel genomen ben ik tevreden over MacKeeper. Ik heb alleen maar met aardige mensen gepraat die hun best doen om me op alle mogelijke manieren te helpen. De mensen zijn goed te verstaan en dat is een grote opluchting :) Ik heb veel vertrouwen in MacKeeper en daarom blijf ik bij ze.
Carolyn H, Tas - Australië 7 april 2016
Wat kan ik zeggen, ik heb een prima vertegenwoordiger, Andrew genaamd. Ik was de weg helemaal kwijt, maar nu heb ik alles weer op de rails... :) Helemaal top MacKeeper!
Jo 16 februari 2016
Geweldig!
Rod T 22 januari 2016
Ik was eerst vrij sceptisch, omdat ik niet zo technisch ben aangelegd. Maar de medewerker heeft heel duidelijk uitgelegd wat ik moest doen. De technicus heeft het hele systeem opgeschoond en nu draait mijn computer veel beter. Ik ben heel tevreden. Bedankt.
angel o, IL - Verenigde Staten 15 oktober 2015
Dit is mijn eerste ervaring met MacKeeper. Tot nu toe ziet het er goed uit. Ik hoop dat ik later wat meer kan vertellen.
Victoria E 14 augustus 2015
Ik had hulp nodig bij het opschonen van het systeem. Mijn computer was heel traag geworden. Nu lijkt het erop dat alles weer goed werkt. De medewerkers van de klantenservice en het technische team waren zeer professioneel en erg vriendelijk. Ik heb geen spijt van mijn besluit.
Angela D, TX - Verenigde Staten 3 juli 2015

Lees de nieuwste recensies over MacKeeper™

Lees recensies van klanten over MacKeeper

  • keiko, NSW - Australië

    28 maart 2016

    Bedankt voor jullie chatondersteuning, alles is nu klaar. Het was heel eenvoudig en er werd meer gedaan dan ik had gedacht. De ondersteuningsmedewerker heeft niet alleen het inlogprobleem opgelost, maar ook andere dingen op mijn computer gedaan om de prestaties te verbeteren. Ik hoefde zelf niets te doen, ze gebruikten een systeem op afstand en ik heb er alleen maar naar gekeken. Heel erg bedankt en ik kan het iedereen die het nodig heeft aanraden. ...Ik ga mijn vrienden vertellen hoe handig MacKeeper is. Bedankt!

  • Ik wil heel graag van Bing af, het valt me de hele tijd lastig. Ik heb niet om Bing gevraagd. Het lukt me ook niet om de ZipCloud zover te krijgen dat ze me met rust laten. En ik heb op dit moment niets te besteden. Ik vond de service op afstand en het delen van het scherm heel handig. We gaan de service ook op een andere computer gebruiken.

  • William J, VA - Verenigde Staten

    29 maart 2016

    Over het algemeen heel tevreden, vooral omdat mijn Mac nu veel beter werkt dan voor de online reparatie. Jammer genoeg ben ik niet zo technisch en moesten uw mensen sommige dingen in eenvoudige woorden uitleggen die te begrijpen zijn voor dummy’s als ik. Meestal deden ze dit ook wel, maar ik moest er wel een paar keer om vragen.

  • Mijn computer reageerde niet meer op mijn opdrachten. Een of ander bedrijf had ervoor gezorgd dat alles was vastgelopen. Plotseling werd de computer door MacKeeper weer op gang geholpen, zonder dat ik erom hoefde te vragen. Ik was daar zo blij mee dat ik een abonnement op MacKeeper heb genomen. En zonder dat MacKeeper erop aandrong. Zoals ik al zei, bedankt voor het spontaan herstellen van mijn computer. ...Ik verheug me op een prettige samenwerking met MacKeeper. Ronald K.Burke, Ph.D.

  • Ik gebruik dit programma al jaren en ik heb nog nooit problemen gehad. Ik kwam er vrij laat achter dat MacKeeper niet werkte omdat de licentie verlopen was. Ik heb geprobeerd de licentie te verlengen en moest contact opnemen met de ondersteuning om de activering uit te voeren. Uiteindelijk heb ik een upgrade naar de Mac-service genomen in combinatie met MacKeeper. Mijn computer is opgeschoond en geoptimaliseerd en werkt nu weer ... als nieuw, en niet als de deftige oude dame die ze in werkelijkheid is (MacBook Pro uit begin 2011). Op naar de volgende twee jaar probleemloos computergebruik!

  • Nadat ik MacKeeper tijdelijk moest verwijderen, kon ik het niet meer opnieuw installeren. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice en ik werd uitstekend geholpen. De nieuwe versie werd voor me geïnstalleerd en mijn iMac kreeg een elektronische servicebeurt en draait nu weer perfect. Zeer goede service en ik raad het iedereen absoluut aan.

  • Harold

    24 maart 2016

    Ik ben zeer tevreden over de prestaties en functionaliteit van MacKeeper. Het programma heeft veel verschillende functies en is heel eenvoudig in het gebruik.

  • Kathleen

    23 maart 2016

    Ik kan alleen maar zeggen dat ze uitstekend werk leveren. Ze hebben MacKeeper geïnstalleerd en mijn computer opgeschoond en alles werkt weer zoals het hoort. Goed nieuws dus. Ik raad MacKeeper zeker aan iedereen aan. Nogmaals dank aan de technici, ze hebben het fantastisch gedaan.

  • Na een mogelijk beveiligingsprobleem met mijn online bankrekening, kon ik er gerust op zijn dat MacKeeper mijn computer zorgvuldig had gecontroleerd op eventuele pogingen tot inbraak. Ik ben een zeer tevreden klant.

  • Ik ben geüpgraded naar een van de servicepakketten met technische hulp, en ik geloof dat dit soort ondersteuning van essentieel belang is voor iedere Mac-gebruiker. Uitmuntende service die elke cent waard is.

  • Ik waardeer en vertrouw alle services en hulp die ik van MacKeeper heb ontvangen! De technici doen hun werk uitstekend. Hebt u een Mac, schaf dan MacKeeper aan om uw investering in de Apple-technologie te beschermen.

  • Mijn Mac werkte niet zo goed meer en werd steeds trager. Daarom besloot ik MacKeeper te proberen en het resultaat is verbazingwekkend. Mijn MacBook is weer snel, schoon en veilig. Bedankt MacKeeper-team.

  • Ik heb MacKeeper zojuist bijgewerkt naar versie 3.8.1 (1144) en ik weet niet waarom ik daar zo lang mee gewacht heb. Ik heb een abonnement voor 24 maanden genomen op MacKeeper Premium+ en dit doet wonderen voor mijn gemoedsrust! Ik heb live gechat met een zeer geduldige technicus/medewerker. Hij heeft me stap voor stap door het hele proces geleid. Ik ben geen computertechnicus, maar ik heb mijn computer wel dag en nacht nodig. ...Dus als u net als mij en de andere 90% van de Mac-gebruikers uw inkomen met uw computer verdient, moet u zeker uw versie bijwerken. Stel het niet te lang uit, zoals ik deed. Ik raad u aan het abonnement voor 24 maanden te nemen omdat de prijs dan veel lager is, en bovendien hebt u dan twee jaar probleemloos plezier van uw Mac. Bedankt ondersteuningsteam van MacKeeper, ik stel uw expertise zeer op prijs. Ik ben een heel tevreden klant.

  • rabbit, baraki - Japan

    18 maart 2016

    De ondersteuningsmedewerkers leggen alles heel duidelijk en vriendelijk uit. Ik begrijp nu hoe ik MacKeeper moet gebruiken. Heel erg bedankt. Hopelijk kunnen we elkaar eens ontmoeten! Iedereen veel geluk en gezondheid toegewenst.

  • Ondanks de slimme opschoning had ik nog steeds last van vervelende adware (met name ‘Shoppy App’) die mij tijdens het surfen bleef lastigvallen met irritante pop-ups voor goksites en mensen die aanbieden mijn Mac op te schonen. Uw ‘Expert op aanvraag’ was briljant. Ze heeft de adware met succes verwijderd. Ik kan nu weer probleemloos surfen op internet ...en alleen zien wat ik wil zien met de snelheid waaraan ik gewend was. Dank u wel! Het nieuwe abonnementsmodel is veel beter. Het programma is nu altijd up-to-date.

  • Gloria, ON - Canada

    16 maart 2016

    Ik was erg onder de indruk van uw medewerkers. Met name hun geduld en behulpzaamheid. Ik zou MacKeeper aanraden aan al mijn bekenden die een Apple hebben. Ik gebruik al 35 jaar een Apple-computer, nog voordat de Macs er waren en ik wil nooit meer wat anders. Hartelijk dank.

  • De technische ondersteuning die ik onlangs kreeg, was voorbeeldig, zowel bij de activering van de MacKeeper Premium-licentie op mijn iMac als bij de installatie van het externe ondersteunings-/levensduurprogramma. Ik gebruik MacKeeper al jaren tot volle tevredenheid om mijn bestandssystemen tegen virussen en malware ...te beschermen. Ik heb de vele optimalisatiefuncties gebruikt om mijn apps bij te werken en de efficiëntie van mijn computer op topniveau te houden. MacKeeper is een beveiligingsprogramma voor Macs dat ik zeer zeker zou aanraden aan iedereen die op zoek is naar een goed programma dat virussen tegenhoudt en het besturingssysteem optimaal beheert en onderhoudt.

  • Het is echt een geweldige ervaring om MacKeeper te gebruiken, nu kan ik veilig op internet surfen zonder bang te zijn voor sabotage of storingen. Bedankt.

  • Mijn algemene ervaring met MacKeeper is uitstekend! De hulp was fantastisch ook al ben ik zelf niet zo goed met computers.

  • Ik gebruikte MacKeeper ook al op mijn oude laptop. Het werkte geweldig en hield mijn systeem mooi schoon. Toen kocht ik een nieuwe laptop en liet het abonnement verlopen. Mijn systeem begon steeds trager te worden en liep regelmatig vast. Maar nadat ik MacKeeper opnieuw had geladen, draaide mijn systeem weer als nieuw.

  • Bill, ON - Canada

    11 maart 2016

    Ik ben niet erg goed met computers, maar het ondersteuningsteam heeft me in realtime stap voor stap door de problemen geleid. Ik sprak met hen aan de telefoon terwijl zij met mijn toestemming de muis overnamen en op items klikten en mij uitlegden wat ze deden. Ik zat gewoon te kijken terwijl zij alles uitlegden. ...Ik heb niet zoveel ervaring met computers, dus MacKeeper is absoluut de juiste keuze als u net als mij graag wilt dat iemand met verstand van zaken de problemen voor u oplost. Ik heb twee keer om technische ondersteuning gebeld en de wachttijd voor een technicus was minder dan dertig seconden. Geweldig!

  • Ik gebruik MacKeeper nu al een poosje. Maar onlangs heb ik de service opgewaardeerd. Ik ben erg onder de indruk van de gebruiksvriendelijkheid en het zeer grondige werk dat op mijn MacBook Pro wordt uitgevoerd. Bedankt.

  • Verbazingwekkend...! Ik heb eindelijk iemand gevonden die mijn Mac kan repareren zonder dat het me een fortuin kost. Voor het opschonen van uw computer raad ik de professionals van MacKeeper ten zeerste aan! De ondersteuningsmedewerkers hebben fantastisch werk geleverd en ik ben heel erg tevreden over de service die ze op mijn laptop hebben uitgevoerd.

  • De registratie en aanschaf van het standaard MacKeeper-pakket werd goed en professioneel afgehandeld door de medewerker die mij hielp. Ik heb MacKeeper nooit eerder gebruikt, dus ik wist niet precies wat ik kon verwachten. Ik ging ervan uit dat de software niet alleen virussen en malware kan opsporen ...en verwijderen, maar ook andere problemen kan verhelpen, bijvoorbeeld met de prestaties van mijn computer. Maar na het online chatgesprek met de technicus blijkt dat het voornamelijk antivirussoftware is die ook andere prestatie- en besturingsproblemen kan opsporen, maar dat het oplossen daarvan in de meeste gevallen flinke extra kosten met zich meebrengt. Dit is misschien niet meer dan redelijk en het kan ook zijn dat ik het zelf verkeerd begrepen heb. Maar nu ik MacKeeper heb geïnstalleerd, zal ik de functies eens uitproberen om te zien of het meer kan dan virussen opsporen en verwijderen.

  • Jean

    7 maart 2016

    Ik ben heel tevreden over MacKeeper. Ik zou MacKeeper zeker aan mijn vrienden en familie aanraden.

  • De online technici gaven veel informatie en waren erg behulpzaam. Ze hebben mijn systeem op afstand gecontroleerd en de gevonden problemen gecorrigeerd. Mijn online gebruikservaring van vandaag (hoewel beperkt) is flink verbeterd, ik heb geen vastlopers meer en het laden gaat sneller. Ook de advertentieblokkeerder doet zijn werk goed.

  • Jim, BC - Canada

    7 maart 2016

    Ik ben een tevreden abonnee van MacKeeper en gebruik het al jaren voor mijn MacBook Pro. Ik heb onlangs mijn Basic-abonnement geüpgraded naar MacKeeper Premium op mijn laptop en MacKeeper Premium toegevoegd aan mijn tweede computer, een oudere iMac. De klantenservicemedewerker (een jonge vrouw in Oekraïne) heeft me geholpen met de activering. ...Omdat ik het product al minstens drie of vier jaar heb gebruikt, aarzelde ik niet om een tweede abonnement toe te voegen. Dat is aanzienlijk goedkoper dan een ander product dat ik gebruikte en dat ik binnen twee weken moest verlengen. Het zou handig zijn als er tijdens het downloaden van de software en het activeren van een tweede abonnement een optie zou zijn om aan te geven dat ik een bestaande abonnee met een geactiveerde licentie ben. De prijs die ik moest betalen was niet de prijs die voor een 2-jarig Premium-abonnement op de website staat vermeld. Ik wist dat wanneer ik lang genoeg op de website zou blijven, er een tweede bericht zou verschijnen waarin ik korting op een 2-jarig abonnement kreeg aangeboden (ga niet met lege handen weg). En inderdaad verscheen er een pop-upvenster waarin er korting op de oorspronkelijke prijs werd aangeboden. Ik vind het vreemd dat ik als bestaande abonnee die een tweede licentie voor een andere gezinscomputer wil kopen, zoveel moeite moet doen om een hogere korting te krijgen. Dat kan beter MacKeeper! Ondanks de verkooppraatjes over de diagnose op afstand en de serviceabonnementen die verkrijgbaar zijn via de Apple-gecertificeerde technici, ben ik tevreden met het product en de mogelijkheden die het biedt. De klantenservice/-ondersteuning was altijd prima wanneer ik er gebruik van moest maken.

  • Hallo, uw medewerker was zeer bekwaam, hartelijk, glashelder en sprak zeer goed verstaanbaar Engels. Ik heb vertrouwen in ‘Dave’ en ‘Andrew’ en ik hoop deze relatie voort te zetten ook al heb ik de goedkoopste opties gekozen en kan ik niet zoveel meer aan deze vijf jaar oude Mac besteden. Hartelijk dank, Peter. Verenigd Koninkrijk

  • Over het algemeen een zeer goede service. Ik gebruik de antivirusfunctie van MacKeeper al vier jaar en ik vind het heel effectief. Ik probeer de ondersteuning op afstand voor de eerste keer voor het onderhoud van mijn computer. Ik ben een beetje onzeker over hoe het allemaal werkt, maar tot nu toe heb ik een uitstekend contact met de medewerkers en technici.

  • Mark F

    7 maart 2016

    Ik ben erg tevreden over de service die ik bij mijn vorige aankopen van MacKeeper heb ontvangen en ik vertrouw erop dat mijn computer dankzij hun kennis en ervaring optimaal blijft presteren.

  • Ik ben erg tevreden over de service die ik heb gekregen en mijn Mac draait nu veel soepeler en sneller!

  • Omdat ik via e-mail met mensen over de hele wereld communiceer, krijg ik zo nu en dan ook een virus op mijn computer. Het is goed om een programma te hebben dat me kan helpen virussen te verwijderen. Toen ik op het MacKeeper-pictogram klikte, werd ik niet herkend hoewel ik wel voor de service had betaald. Ik heb met het nummer in de VS gebeld en een vriendelijke medewerkster heeft me geholpen om alles weer aan de praat te krijgen. Bedankt.

  • Heel veel dank aan de bekwame computertechnicus die mijn telefoontje aannam. Ik ben niet zo technisch aangelegd, maar hij was erg deskundig en heeft me alles zo goed mogelijk uitgelegd. Ik ben heel tevreden over alle informatie die ik heb gekregen en MacKeeper's eenvoudige methode om vier jaar achterstallig computeronderhoud weg te werken. Vanaf nu ga ik hun zelfstudies en technische service gebruiken om alles goed bij te houden.

  • Simon

    4 maart 2016

    Fantastisch product, gebruiksvriendelijk, grondig. Doet wat het moet doen en het lijkt alsof alles soepeler en intuïtiever werkt.

  • Beverly K

    Maart 2016

    Het hele proces was heel eenvoudig te doorlopen. Ik wist dat ik bescherming tegen virussen nodig had. Dit programma lijkt alles te doen. De technici waren erg behulpzaam.

  • Ik wou de upgrade eerst niet uitvoeren. Maar ik had het bij het verkeerde eind. Toen de technici de optimalisaties ‘onder de motorkap’ uitvoerden, ontdekten ze een paar problemen waar ik niets vanaf wist. En die mijn iMac trager maakten. Ze maakten ook meteen een eind aan die vervelende ‘draaiende strandballen’. Ik heb lang aan de telefoon gezeten met een technicus die het probleem probeerde te vinden, maar uiteindelijk ...ontdekte hij de oorzaak en heeft hij het opgelost. Ik ben meer dan tevreden met MacKeeper.

  • Jill k h

    3 maart 2016

    Ik ben een nieuwe gebruiker van MacKeeper, dus ik heb nog niet echt een mening over het programma. Het opschonen van mijn Mac heeft goed geholpen en de medewerker van de klantenservice was goed te begrijpen.

  • Ik ben erg tevreden over mijn eerste ervaring met MacKeeper. De medewerkers waren allemaal heel beleefd en heel deskundig. De resultaten waren uitstekend.

  • MacKeeper heeft mijn iMac opgeschoond. Dat had ik nog nooit gedaan sinds ik hem kocht in 2012. Ik denk dat het veel handiger is om MacKeeper te gebruiken dan de computer naar de winkel te brengen. Het kost even wat tijd om alles te controleren, maar nu kan ik weer een hele poos vooruit.

  • Mary

    2 maart 2016

    Uw medewerkers zijn gisteravond uren bezig geweest met het oplossen van verschillende problemen met mijn Mac. Heel erg bedankt!

  • MacKeeper kon heel eenvoudig op mijn computer worden geïnstalleerd en de medewerkster die me hielp heeft me heel goed door alle stappen geleid.

  • Jackie, BC - Canada

    1 maart 2016

    Sophia Miller (medewerker-ID mc62830) was geweldig! Ik wist niet precies hoe ik MacKeeper moest gebruiken en Sophia heeft me door het hele proces geleid/gepraat en mijn computer gered. Bedankt voor alle hulp Sophia!

  • Peter, QC - Canada

    1 maart 2016

    Geweldig! De live chatfunctie is heel handig om een probleem op te lossen. Afgezien van de prijs die ik heb betaald, ben ik heel blij met mijn Mac en MacKeeper. Hopelijk krijg ik de volgende keer korting op MacKeeper, anders moet ik iets anders proberen. Geweldige service!

  • Ik heb maar een paar woorden voor uw service: goed gedaan MacKeeper, bravo! Uitstekende service. Heel erg bedankt voor alle ondersteuning.

Lees recensies van klanten over MacKeeper

  • simoulin

    27 Mar 2016

    Merci pour votre réactivité et pour l'accueil, moins de 2 h pour activation et intervention de l'assistance Mackeeper pour que mon mac retrouve ses performances d'antan.
    Bravo !!!

  • bonjour , je ne parle pas anglais peut il y avoir en français merci ,ce n'est facile et rapide excellent Meilleures salutations S.Crivelli

  • Brocheux P, France

    20 Mar 2016

    je suis très satisfait des services fournis par ma consultation de vos services

  • dienne

    8 Mar 2016

    Je suis très satisfait par cet achat et le sérieux de Mackeeper! merci!

  • bonne experience tres satisfait

  • vissault g

    7 Mar 2016

    j'ai pu résoudre un certain nombre de problèmes sur mon mac book air grâce à Mackeeper et son assistance direct.

  • Jean-louis

    29 Fév 2016

    Très bon accueil sur le site Mackeeper par une charmante hotesse qui parlait très bien le français !

  • PEPIN J

    18 Fév 2016

    Outil pratique tout en un, performant et en temps réel

  • jean claude v, FRANCE

    17 Fév 2016

    Easy to order, to use with good results !

  • helene

    15 Fév 2016

    MERCI pour l'accompagnement et la redu

  • Bonjour, je Remercie toutes vos équipes pour tous le travail que vous avez fait; MERCI BEAUCOUP, je vous envoie tous le soleil de PROVENCE, je suis PLUS QUE SATISFAITE Mille MERCI

  • Daniel

    13 Fév 2016

    je découvre, mais les débuts me plaisent rien qu'au niveau de l'assistance spontanée en ligne. Très appréciable pour un néophyte comme moi...

  • Chantal B, France

    8 Fé 2016

    En français c'est plus facile pour moi. J'ai eu Daye comme interlocutrice. Elle a été très professionnelle. Merci à elle.

  • J'ai sauve mon Mac avec cette application, merveilleux.

  • BILLAUD M

    27 Jan 2016

    J'ai été très satisfaite de l'intervention, les intervenants sont très agréables, très gentils et d'une très grande compétence.

  • jean paul D

    18 Jan 2016

    quand vous vous adressez à nous parlez français

  • Bon produit. Je l'utilise régulièrement et mon mac fonctionne très bien. Merci

  • Tebessi, 54 - France

    11 Jan 2016

    Formidable, rapide, efficace.

  • Bon rapport qualité /prix ...Efficace.

  • J'ai été enchanté du service reçu et on m'a guidé de manière conviviale et efficace tout au long du processus.

  • S.il vous plaît serait il possible d'avoir en version française tous vos questionnaires et vos demandes merci beaucoup car mon anglais est nul

  • JE SUIS VRAIMENT TRES SATISFAITE DE CE PRODUIT.

  • Grande compétence technique MAIS le langage parlé ( français pour moi) n'est pas toujours de bonne qualité par les intervenants ce qui rend les explications parfois difficile à comprendre. ...la plate forme est un peu décevante à ce niveau

  • J?ai utilisé ce logiciel toute l'année et je trouve qu'il aide vraiment à optimiser mon mac c'st simple d'utilisation pratique et je pense efficace, de ce fait j'ai renouvelé mon abonnement. ...Bizarrement les mails de Mackaper arrivent dans ma boite spam ???? là ça me fait rire puisque c'est vous qui luttez contre les spams... bon pas grave bonnes fêtes.

  • RAS - j'ai cru comprendre que vous pouviez également nettoyer mon portable ?

  • Ce logiciel est tout simplement formidable! Bravo!

  • Luc B, QC - Canada

    8 Dec 2015

    Bon produit qualité prix
    merci

  • tharin, suisse

    7 Dec 2015

    super produit très content

  • Claude B, QC - Canada

    20 Nov 2015

    Très bonne explication du fonctionnement

  • Je suis très satisfait.

  • This survey is not adequate for people who don't speak english. There is no choice of language. So, I will answer also in french : après achat, il y a trop de messages reprenant ...l'aide du logiciel et qui sont là pour faire acheter un pack plus cher. Cette forme de marketing "agressif" ne donne pas envie de poursuivre l'expérience avec MacKeeper. Dommage, le service d'activation et le personnel en ligne étaient parfaits.

  • Diane B

    3 Aug 2015

    Présentment le service d'aide est très apprécié

  • Ne pouvant m'exprimer en anglais je veux vous dire ma satisfaction d'avoir été assisté pour l'installation du programme Mac Keeper par une employée ...attentive et précise (assistante 196).Merci

  • Sorry but in French
    Je suis satisfaite pour le début des opérations. maintenant je n'ai pas encore assez de recul pour pouvoir porter un jugement

  • Anonymous Customer

    3 Feb 2015

    Satisfait de Mackeeper, pratique, facile à utiliser? Le service dépannage est très réceptif, rapide et sympathique. Un bon produit que je n'hésite pas à recommander. Merci pour tout et bonne année 2015 à toute l'équipe.

  • En liaison directe, un technicien apris le contrôle de mon Mac et s'est de suite adapté à mon âge et à l'âge de mon ordinateur (10.6.8) pour en faire un nettoyage complet qui a duré près de deux ...heures à mon entière satisfaction après redémarrage sur mes différents programmes.

  • Jusqu'à present pour ce que j'ai pu utiliser mes attentes sont satisfaite.
    Ca me semble être un excellent programme

  • Paul A

    15 Mar 2016

    Simple, un service on line reactive en cas de besoin

  • romuald r

    8 Mar 2016

    après avoir discuter un bon moment avec le technicien il ma finalement offer un deal très intéressant

  • Problème de PC un samedi soir, j'ai contacté le service. Installation de MacKeeper et intervention à distance. ...Equipe efficace mais un peu long (on constate que le hot liner gère plusieurs clients à la fois, et rester en attente de réponse du chatt plusieurs fois pdt plus de 20 minutes n'est pas satisfaisant).

  • langlois

    14 Feb 2016

    communication très robotisée c'est un style américain qui ne va pas très bien avec la culture européenne

  • Mariotti, France

    10 Feb 2016

    C'est cher, vraiment très cher, mais efficace

  • POTTIER, France

    2 Feb 2016

    Je suis satisfait du service rendu j'attends les prochains contacts afin d'améliorer certains détails sur mon ordinateur.

  • Richard G

    15 Jan 2016

    Aucune référence n'a été faite à un compte Kromtech que j'ai déjà ! bizarre ?

  • J' ai réinstallé MacKeeper que vous m' avez proposé avec une ristourne appréciable, je vous remercie pour votre offre.Je souhaiterais pouvoir ...bénéficier d'une offre identique lors du renouvellement de ma licence.

Lees recensies van klanten over MacKeeper

  • Sehr geehrte Damen und Herren,
    da ich nach Erwerb von MK Schwierigkeiten bei der Aktivierung hatte, ...kam es zu einer Doppelbestellung meinerseits, auf die ich von Seiten MK freundlich hingewiesen wurde. Während des Telefongespräches erhielt ich sehr kompetente Beratung und praktische sehr gute Unterstützung, die damit endete, dass ich meinen PC zur einer vollständigen Kontrolle und Optimierung zur Verfügung stellen konnte.
    Das Ergebnis dieser Tätigkeiten ( 3 Mitarbeiter von MK betreuten mich dabei ) war eine hervorragende Betreuung mit Remote-Anwendung, die zu einem sehr guten Ergebnis führten.
    Vielen Dank - Ihr sehr zufriedener Kunde H.P.Lucassen - Steuerberater

  • Andreas U

    6 Mrz 2016

    Danke für die tolle Unterstützung bei der Einrichtung
    Andreas Uebel

  • Henry, Switzerland

    25 Mrz 2016

    Freundlichkeit ++++, Kompetenz ++++, perfekt!

  • Nach Anfänglichen Schwierigkeiten konnte das Problem gelöst werden, ich hatte wohl einen Schreibfehler in meiner E- Mail Adresse.

  • alles super

  • All the best!

  • alles gut !!!

  • I'm really surprised about the Service, Which was very satisfied for me. I'll certainly recommend mackeeper.

  • alles super

  • Der Support ist klasse. Vielen Dank an den netten Mitarbeiter am Telefon!

  • Although I am not a computer specialist the lady from the services never lost her temper. Patiently she waited until I had everything arranged as it was supposed to be. ...She answered very efficiently all my questions and really helped me a lot. Thank you very much.

  • Jogy

    13 Jan 2016

    MacKeeper wird zu einem sehr hohem Preis angeboten.
    Daher muss man überlegen es zu kaufen.
    Vielleicht kann man die Preisgestaltung überdenken.

  • Rolf R

    6 Jan 2016

    Gut und zuverlässig

  • Boehmer, Germany

    3 Jan 2016

    sehr gute Hilfe/hilfsbereit, die Dame aus der Ukraine sprach sehr gut Deutsch

  • Sehr schnel und zueferlesig bin zufriden preis sollte ein venig runter

  • Jannes A, Germany

    26 Dez 2015

    Nicht billig,aber funktioniert einwandfrei.Bin zufrieden

  • Alexander

    21 Dez 2015

    Technician 168 war aeußerst freundlich und zuvorkommend, gleichzeitig sehr hilfreich!!! Vielen Dank für die rasche Hilfe! Wir sind sehr zufrieden.

  • Ich habe den Mac Keeper schon von Anfang an und bin sehr zufrieden damit würde es auch jedem weiterempfehlen

  • Die Bereinigung meiner Rechner wurde zu meiner Zufriedenheit durchgeführt.

  • Anonymous Customer

    11 Dez 2015

    Sehr gute Erfahrungen gemacht. Bennie, mein Telefon-Support war äußerst hilfreich!

  • Anonymous Customer

    29 Nov 2015

    Mir gefällt der MacKeeper eigentlich ganz gut.
    Leider konnte er mir bei meinem eigentlichen Problem aber nicht helfen....
    Safari öffnet manche Internetadressen nicht. Bei mir z.B. adac.de.
    Ich dachte, dafür wäre ein Virus verantwortlich. Leider geht's immer noch nicht.
    Gruß

  • Bin mit der Beratung sehr zufrieden; nach anfänglichen Schwierigkeiten wurden alle Anliegen meinerseits sehr zufriedenstellend bearbeitet.

  • Egon S

    20 Nov 2015

    alles bestens, gerne wieder

  • Nach dem Kauf mußte ich zum Aktivieren den support service in Anspruch nehmen
    (0800-183-0672)... Frau Silvia gab die notwendige Unterstützung auf eine sehr freundliche, geduldige und gut verständliche Art und Weise. Das anleitende Gespräch war außerordentlich angenehm. Vielen Dank.

  • Anonymous Customer

    6 Apr 2016

    Danke für die gute Einführung. Das Paket deckt meine Probleme gut ab,

  • Meine McBook ist mit McKeeper sauber und lauft nicht warm !!!

  • blattlus

    24 Jan 2016

    Wurde bei einem Problem, kundengerecht und sofort bearbeitet.

  • Betreuung war sehr nett und geduldig. Bei Problemen werde ich mich wieder an Sie wenden

  • Es steht led. eine noch nicht beantwortete Frage im Raum.
    Ansonsten mit dem Service sehr zufrieden.

  • HORST W

    3 Jan 2016

    ICH BIN NICHT FIT MIT DEM PC ABER DIE KOMMUNIKATION AUF DEM BILDSCHIRM IST HERVORRAGEND GEREGELT

Lees recensies van klanten over MacKeeper

Lees recensies van klanten over MacKeeper